ÚJ GINOP/VEKOP pályázatok indulnak ősszel!
Jelentősen változik a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program pályázatainak összetétele a Covid19 vírus hatására. Több új pályázat is megjelenik idén és folytatódik a kkv-kat támogató kiírások dömpingje is.
Készülhetnek a gazdák: jön a 80 milliárdos, mezőgazdaságot s...
MEGJELENTEK TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE! „KERTÉSZETI ÜZEMEK KORSZERŰSÍTÉSE” (VP2-4.1.3-20) „MEZŐGAZDASÁGI KISÜZEMEK TÁMOGATÁSA” (VP2-6.3.1-20) „ÁLLATTARTÓ TELEPEK FEJLESZTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA” (VP2-4.1.1.-20 )
Módosult az „Új gyakornoki program” Felhívás, hogy segítse...
A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Új gyakornoki program” című (GINOP-5.2.4-19 kódszámú) felhívás módosult annak érdekében, hogy a koronavírus okozta veszélyhelyzetre tekintettel megkönnyítse a vállalkozások számára a projektek megvalósítását.
Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének tám...
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyi Államtitkársága megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására.
Módosult a „GINOP-4.1.4-19
Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című felhívás